vragen?

Heb je een vraag voor ons?

Hieronder staan enkele veel gestelde vragen waar misschien ook jouw vraag tussen staat. Door op de vraag te klikken kan je de antwoorden op de vragen bekijken. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via ons online formulier, onderaan de vragen.

eindecontractmelder.nl geeft jou inzicht in al je lopende abonnementen en overeenkomsten. Daarbij geeft eindecontractmelder.nl jou een reminder op het moment dat een document of contract afloopt zodat je ruim op tijd actie kunt ondernemen.
Iedereen kan zich geheel vrijblijvend aanmelden op de website eindecontractmelder.nl. Je vult daar je gegevens in en wordt dan binnen enkele dagen gebeld voor het in kaart brengen van je abonnement gegevens.
Je ontvangt een reminder van eindecontractmelder.nl ruim voordat je contract of abonnement afloopt.
Wij handelen conform de privacy wet- en regelgeving. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens en als zodanig verwerkt bij de Autoriteit Persoonsgegevens onder meldingsnummer m1617175.

Alle bedrijven hebben de beschikking over een marketing budget voor het werven van nieuwe klanten. eindecontractmelder.nl wordt daaruit vergoed. Dat gaat dus niet van uw korting af.