wie zijn wij?

WIE ZIJN WIJ?

eindecontractmelder.nl geeft je een transparant overzicht van alle lopende contracten. Dat doen we zodat je vaste lasten niet alleen beheersbaar worden, maar ook een stuk lager.

Je kunt nu op een eenvoudige manier je eigen contracten beheren, maar ook op tijd kiezen voor het opzeggen en eventueel oversluiten naar een voordeliger abonnement.

Wij staan voor:

  • transparantie
  • dienstverlening
  • ontzorgen
  • inzicht verschaffen
  • betrouwbaarheid
  • accuratesse
  • pro actief

Het gaat om ontzorgen

Bart is een van de initiatiefnemers van eindecontractmelder.nl.

Eind 2009 werd het bel-me-niet-register ingevoerd. Volkomen logisch, want mensen werden te pas en te onpas gebeld op momenten die helemaal niet gewenst waren. En dan heb ik het niet alleen over gebeld worden tijdens het eten, maar zeker ook op momenten dat je bijvoorbeeld net een 3 jarig abonnement had afgesloten voor iets. En dan 3 jaar lang wekelijks gebeld worden, terwijl je niet eens kunt overstappen zonder een enorme boete te betalen.

Daarbij hoorde ik in mijn omgeving dat eigenlijk niemand inzichtelijk heeft wat voor abonnementen, documenten en contracten zij nou eigenlijk allemaal hebben lopen. Het loopt al jaren door allemaal, terwijl je er soms helemaal geen gebruik meer van maakt. Zo ben ik op het idee gekomen om dit niet alleen voor mensen inzichtelijk te maken, maar ze hier ook  melding van te doen op het moment dat het relevant is. Laatst stond een vriend van mij op Schiphol terwijl zijn paspoort was verlopen. Het gaat letterlijk om het ontzorgen van onze deelnemers.

Tevens hebben wij een dienst ontwikkeld, waar mensen vrijwillig kunnen aangeven dat wij op zoek gaan naar de voor hun beste aanbieding in de markt voor het product of dienst die voor hun op dat moment relevant is. Als je hier gebruik van wenst te maken, benaderen wij je op het moment dat je er echt iets aan hebt. Wij doen dat op maat voor al onze deelnemers die daar behoefte aan hebben. Door het hoge aantal deelnemers kunnen wij echt potten breken bij aanbieders en zodoende onze deelnemers ook nog eens flink laten besparen.

Dit alles bij elkaar maakt het werken bij eindecontractmelder.nl iedere dag tot een feest.
Wij kunnen mensen met eindecontractmelder.nl echt helpen.

Bart van Veen
Initiatiefnemer

Directeur

eindecontractmelder.nl
T: 070-2171002

Laan van Oversteen 20, 2289 CX RIJSWIJK